23/10/2017

Santa Fén Pihviviikot


Santa Fén Pihviviikot

Pihviviikkojen pihvinsyöjille kotiin vietäväksi Maille Dijon sinappipurkki ja Dijon-pippurikastikeen resepti.

PEDRO’S BLACKENED CHEVRE STEAK … 33,90
Tulinen mustattu 250 g härän ulkofileepihvi,
yrttivalkosipuliperunoita, tulista maustevoita,
savubarbequekastiketta, vuohenjuustoa ja
punaviinisiirappia

STEAK ”SURF & TURF” … 33,90
250 g grillattu härän ulkofileepihvi, jättikatka-
ravunpyrstöjä vartaassa, cajun-maustettuja lohkoperunoita ja tummaa bbq-kastiketta
sekä Texas Pete -maustevoita

CARAMELIZED PORK STEAK … 18,90
Karamellisoitua possua, cajun maustettuja
lohkoperunoita, rapeaksi paistettua pekonia,
Dijonkastiketta ja lämpimiä kasviksia

VIINISUOSITUKSEMME
IRONSTONE CHARDONNAY
Kuiva ja trooppisen
hedelmäinen valkoviini.
Jälkimaku on pirteä ja
tyylikkään vaniljainen.
38,00 pullo / 6,10 12 cl

IRONSTONE OLD VINE ZINFANDEL
Runsas, mausteisen pehmeä,
syvän rubiininpunainen punaviini.
38,00 pullo / 6,10 12 cl

Up