PÖYTÄVARAUS

050 302 8185

Aleksanterinkatu 15 | 00100 Helsinki

NYT SULJETTU

Jätämme aina tilaa myös walk-in asiakkaille, joten jos pöytävaraukset ovat täynnä, niin voit silti tulla paikan päälle ravintolaan. Emme varaa kaikkia pöytiä täyteen. Terassille ei voi tehdä pöytävarausta.

Voit tiedustella yli kuuden hengen varauksia sähköpostitse.
Yli 10 hengen seurueilta toivomme ruokatilaukset ennakkoon vähintään kaksi päivää ennen varausta. Ennakkotilauksista ja menuista voitte kysellä lisää sähköpostitse.

HUOM! Huomioithan että varaus ei ole voimassa ennen kuin otamme sinuun yhteyttä ja vahvistamme varauksen. Saman päivän varauksia kannattaa tiedustella puhelimitse.

Sähköpostit käsittelemme seuraavan päivän aikana. Tervetuloa!

myynti@rafla.fi

Tel. +358 (0)50 302 8185


MYYNTIPALVELU

Kick off, Tyky-päivä, synttärit, polttarit, dinneri, You name it – We have it!
Yli 6 hengen ryhmille suosittelemme ryhmämenujamme sekä tilojamme.
Mainitsethan kyselyn yhteydessä ravintolan nimen, johon haluaisit ensisijaisesti tehdä varauksen.
Ota yhteyttä myynti@rafla.fi tai soita numeroon 050 359 1999 (ma-pe klo 9-15), niin suunnitellaan sinun tarpeisiisi tilaisuus.

SANTA FÉ BAR
Santa Fé Bar on klassikkoravintola Santa Fén naapuriin avattu erillinen baari, joka soveltuu loistavasti yksityis- ja yritystilaisuuksiin – jopa 50 hengelle!

Santa Fé Baariin voi tilata ruoat naapurista Santa Féstä. Suosittuja ruokia tilaisuuksiin ovat mm. erilaisista fajitaksista koostuva Mexican Fiesta -buffet tai BBQ & Grill -buffet.
 
Tunnelmallinen ja lämminhenkinen tapahtumatila on erinomainen esimerkiksi tiimi-iltojen, syntymäpäiväjuhlien, asiakastilaisuuksien sekä monien muiden tapahtumien näyttämöksi.
 
Tarjoukset yksityistilaisuuksiin räätälöidään asiakkaan toiveiden sekä tilaisuuden tarpeiden mukaan, joten kysy lisää!

 

Up